Karateye 'Final' damgası

Antalya'da düzenlenen Karate Komite Müsabakaları'na Alanya Final Lisesi sporcuları damga vurdu

MÜSABAKALARDA 3 altın, 1 de gümüş madalya kazanan Final Lisesi sporcuları, antrenörlerine, öğretmenlerine ve arkadaşlarına büyük sevinç yaşattı. Turnuvada 10. sınıf öğrencisi Muhammet Üstün 82 kiloda altın madalya, 9. sınıf öğrencisi Yusuf Kaya 50 kiloda altın madalya, 11. sınıf öğrencisi İlkim Gökalp 60 kiloda altın madalya ve 9. sınıf öğrencisi Sümeyye Üstün de 68 kiloda Antalya il ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. Dereceye giren sporcuları kutlayan Alanya Final Lisesi Okul Müdürü Necat Küçük "Bu başarıda emeği geçen başta sporcularımız olmak üzere, antrenörler ve öğrencilerimizin ailelerini tebrik ederim" dedi.

20 Şub 2017 - 00:07 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber