Karabük maçının biletleri satışa çıktı

Alanyaspor'un Cumartesi Oba Stadyumu'nda oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının biletleri bugünden itibaren satışa çıktı

ALANYASPOR'UN Passolig, E-Bilet ve Kombineden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Ünsal, "Kulübümüzün Kardemir Karabükspor ile yapacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıkmıştır. Taraftarlarımız Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nin yanında bulunan Passolig satış ofisinden ve maç günü stadyum yanındaki gişelerden maç biletlerini alabilirler" dedi. Yönetim kurulu olarak maç bileti fiyatlarını da yarı yarıya düşürdüklerini söyleyen Ünsal, "Şanlıurfaspor maçında olduğu gibi, Karabükspor maçında da bilet fiyatlarımız Maraton Tribünü 10 TL, Kale Arkası Tribünü 5 TL olacaktır" dedi.

HEDİYE YAĞMURU SÜRÜYOR

Alanyaspor'un başlattığı kampanya ile Passolig kart vizesi yaptıran taraftarlar, yapılan çekilişler ile hediyelerini almaya başladılar. Yapılan ilk çekilişte sponsor Lee Cooper'dan jean kazanan talihliler Abdil Çalık, Yakup Koca ve Ahmet Uğur olurken, yetkililerden hediye yağmurunun süreceği belirtildi. 28 Kasım tarihine kadar kartını vize yaptıran taraflarlar arasında yapılacak olan çekilişle de Alanyum AVM'deki Taraftaryum Mağazası'ndan Alanyaspor forması hediye edileceğini de söyleyen Hatice Özkan, "10 Aralık'a kadar Passolig kartını vizelettiren taraftarlarımıza ise Işık Alüminyum tarafından maç bileti hediye edilecektir" dedi.

24 Kas 2015 - 17:16 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber