Kanadımız kırıldı

Bucaspor maçı öncesi kanat oyuncuları Efecan'ın sarı kart cezalısı olması, Sinan'ın da sakatlanması teknik heyetin işini zora soktu

BUCASPOR

maçı öncesi kanat oyuncuları Efecan'ın sarı kart cezalısı olması, Sinan'ın da sakatlanması teknik heyetin işini zora soktu 

EFECAN YOK, SİNAN ŞÜPHELİ

ALBİMO Alanyaspor zorlu Adana Demirspor maçını kazanarak zirve yolunda altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırırken, iki önemli oyuncusunu da kaybetti. Karşılaşmada 4. sarı kartını gören Efecan, Bucaspor maçı öncesi cezalı duruma düştü. Maçın 20. dakikasında sağ dizinden sakatlanarak yerini Peroviç'e bırakan Sinan'nın da Buca maçında oynamasının zor olduğu ifade edildi. Sinan'ın dün Özel Alanya Anadolu Hastanesi'nde çekilen MR'ında sağ diz yan bağlarında kemik ödemi oluştuğu tespit edildi. Sinan'ın sakatlığı Bucaspor maçına kadar düzelmezse Peroviç'in yanı sıra bir oyuncu daha onbire monte edilecek.

'KRİTİK BİR MAÇ KAZANDIK'

ALBİMO Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar  Adana Demirspor maçı sonrası yaptığı açıklamada çok önemli 3 puanı hanelerine yazdırdıklarını ifade etti. Kalpar, "Yağışlı ve ağır bir zeminde iyi mücadele ederek 3 puanı aldık. Adana Demirspor, bulunduğu yeri ve daha iyisini hak ediyor ancak biz ileriyi düşünebilme adına bir maça çıktık. Yoksa yerimizde sayacaktık. Belki de geriye gidecektik. Kritik bir yerdeydik. Bu kritik yerden, kritik noktada ileriye gitme anlamında önemliydi. Futbolcularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Adana Demirspor'a da bundan sonra başarılar diliyorum."

17 Şub 2015 - 10:48 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber