Kalpar: "Şaşırıyorum"

Spor Toto Süper Lig’in 13’üncü haftasında sahasında Atiker Konyaspor ile mücadele eden Aytemiz Alanyaspor sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Karşılaşma sonrasında maçı değerlendiren Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Girmiş olduğumuz pozisyonlara baktığımızda, olmayan gollere baktığımızda, oynanan oyuna ve istatistiklere baktığımızda şaşırıyor insan, bende şaşırıyorum" dedi

KARŞILAŞMANIN keyifli ve bol gollü bir maç olduğunu belirten Alanyaspor’un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "Maç keyifli ve bol gollü oldu ama biz Alanyaspor olarak kendi kendimize mağlup oluyoruz. Kendi kalemize gol atıyoruz. Rakip yanlış anlamasın ama onlar hiç bir şey yapmadan 2-0 mağlup duruma düştük. Bu bizim dezavantajımız, handikabımız.  Dolayısıyla, '2-0 mağlup duruma düşen, kendi sahasında bir takım nasıl olması gerekir’ diye değerlendirdik. Özellikle ikinci yarıya 2-0 mağlup girdik. Rakibimiz 10 kişi kaldı. Bunu nasıl lehimize çeviririz konusunu oyuncularımızla paylaştık. İlk yarı soyunma odasında 'Bir kişinin eksikliğini ancak top bizde kalarak, garanti oynayarak, garanti pas ve yön değiştirerek, rakibin arkasına koşu yapıp topla buluşturarak, kenarlardan ilerleyerek bunu lehimize çevirebiliriz' dedik. Gerçekten de maçı 2-2’ye getirdik. İyi de goller oldu" şeklinde konuştu.
"KENDİ KENDİMİZE YENİLDİK"
Gelen gollerin ardından galibiyete oynayan bir takım hürriyetinde olduklarını anlatan Kalpar, "Ortaya koyduğumuz oyun arzu ve istek ile pozisyonlar bunu gösterdi. Nitekim yine bireysel hatadan, bariz bir hatadan yapılan bir penaltı ile maç biterken 3-2 mağlup duruma düştük. Girmiş olduğumuz pozisyonlara baktığımızda, olmayan gollere baktığımızda, oynanan oyuna ve istatistiklere baktığımızda şaşırıyor insan, bende şaşırıyorum. Böyle iyi bir istatistiği olan bir takımın galip gelmesi gerekir ve maalesef biz mağlup oluyoruz. Bu mağlubiyeti de, rakipte tabi ki mücadele ediyor fakat rakip hiç pozisyon bulmadan kendi kendimize mağlup olduğumuzu söylemek istiyorum. Bu, Konyaspor tarafından yanlış anlaşılmasın, ben kendi zaafımızı ortaya koymaya çalışıyorum. Çünkü ilk golü kendi kalemize attık, ikinci golde ise böyle hata olmaz, üçüncü gol ise penaltı işte. Yaklaşık 40-50 metreden uzun bir top geliyor, uzun topla rakip buluşuyor falan…" diye konuştu.

04 Ara 2016 - 17:11 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Mehmet - Neyine şaşırıyorsun! Bütün maçlarını tribünden izliyorum takımı doğru dakikada doğru değişiklik yapamaman ve yanlış 11 sahaya sürmenden kaynaklı mağlubiyetler alıyoruz kaç haftadır! NE ZAMAN ANLAYACAKSIN acaba Love ilerde tek başına bir iş yapamıyor Emrenin kondisyonu 90 dakika yetmiyor . Konya maçında Emre son 15 dakikada bırak koşmayı ayağındaki topu 5 metreye verecek gücü yoktu. Bu adama birde son dakika frikiği attırıyorsun! biraz daha oyunu dikkatli izlemelisin hoca.Bizler taraftar olarak sonuna kadar desteğimizi veriyoruz stadı doldurup formamızı alıyoruz. Herkes üstüne düşeni layıkıyla yapsın! Kapasiten yetmiyorsa bizi de o emek veren topçularıda üzmesin kimse

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Aralık 17:11

Çorum Haber