Kadıköy'de sessiz gece

Spor Toto Süper Lig’nde iki ezeli rakip Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi

SPOR Toto Süper Lig’de 13. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe ile Beşiktaş0-0 berabere kaldı.
Karşılaşma, sezon başında olaylı bir şekilde Beşiktaş’a transfer olan Gökhan Gönül’e yoğun protesto eşliğinde başlarken, ilk yarım saat iki takımda pozisyon bulmakta zorlandı.
İlk yarının son anlarında Beşiktaş top kontrolünü eline geçirken, özellikle orta sahadan uzun paslarla etkili olmaya çalıştı ancak ilk yarı iki takım da isabetli şut çekemeden sona erdi.
İkinci yarıda ise oyuna iyi başlayan Fenerbahçe oldu. Özellikle Alper Potuk ile etkili olan Sarı-lacivertliler, rakip kalade daha fazla gözükmeye başladı.
76’da Lens’in oyuna girmesiyle etkilinliğini artıran Fenerbahçe, kaleci Fabri’yi geçmeyi başarmadı ve karşılaşma 0-0’lık eşitlikle tamamlandı.

03 Ara 2016 - 19:59 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber