'İyi sonuç alabilirdik'

Alanyaspor antrenörü Mustafa Camunak, Beşiktaş karşısında fazla direnç gösteremediklerini söyleyerek, "Bu maçtan iyi bir sonuç elde edebilirdik ama olmadı" dedi

AYTEMİZ Alanyaspor'un nöbetçi antrenörü Mustafa Camunak, ilk kez bir Süper Lig mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor'un başında sahaya çıktı. İlk sınavını Beşiktaş'a karşı veren Camunak, "Sahadan iyi bir sonuçla ayrılabilirdik ama olmadı" dedi. Camunak, "Zor bir karşılaşma bizi bekliyordu. Üzgünüz, tabii ki böyle bir sonucu istemezdik. Ayağa kalkmak zorundayız. Maçın kırılma anlarında yaptığımız bazı hatalardan dolayı golleri yedik. Oynanan oyunla sonuç çok doğru orantılı gelmiyor bana. Daha iyi bir sonuçla ayrılabilirdik. Bundan sonraki maçlarda elimizden geleni yaparak Alanyaspor'u ayağa kaldırmaya çalışacağız" dedi.

23 Oca 2017 - 23:55 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber