İstikamet İstanbul

Alanya'yı, PTT 1. Lig'e yükselme final maçının heyecanı sardı. Yönetim, çeşitli kurum ve kişiler 10 otobüs kaldırıyor. Takım, 1. Lig'e çıkarsa şehir futbolcuları prime boğmaya hazırlanıyor

PRİM ZENGİNİ OLACAKLAR

Alanyaspor'un Ankaragücü'nü eleyip finalde Hatayspor'un rakibi olması şehirde büyük heyecan yarattı. Turizmci, işadamları, esnaf ve birçok vatandaş cumartesi günü İstanbul Olimpiyat Stadyumu'ndaki yerini almak için uçak biletlerini almaya başladı. Alanyaspor Yönetim Kurulu, çeşitli kurum ve kişiler şimdiden taraftar için 10 otobüs ayarladı. Talebe göre bu sayı artacak. Öte yandan Alanyaspor 1. Lig'e çıkarsa futbolculara prim yağacak. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel 100 bin TL ile kampanyayı başlatırken, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin 50 bin TL, ALTSO Meclis Başkanı Metin Atalay 10 bin TL, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim 5 bin TL prim verecek. Bu rakamın 2 milyon TL'yi bulması hedefleniyor.

TAKIM BUGÜN GİDİYOR

Öte yandan, Alanyaspor bu tarihi maç için bugün akşam İstanbul'a gidiyor. Takım maçın oynanacağı stadyum bölgesinde yer alan Başakşehir Belediye Başkanı Alanyalı Mevlüt Uysal'ın konuğu olacak. Karşılaşmayı Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu da izleyecek. Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir ve beraberindeki heyet yarın İstanbul'a gidiyor. Öte yandan Alanyaspor Kulübü İkinci Başkanı Kamil Köseoğlu, dün akşam protokol, eski başkanlar, takım, teknik heyet, yönetim kurulu üyeleri ve taraftar temsilcileri için Krizantem Katya Otel'de yemek verdi. Alanyaspor maçın son çalışmasını yarın akşam saatlerinde Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda yapacak. Takımımızda ameliyat olan Kazım dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
Alanya İstanbul'da buluşuyor Alanyaspor Kulübü final maçı için Facebook'ta "Alanya İstanbul'da buluşuyor" isimli sayfa açtı. Alanyaspor Yönetim Kurulu üyeleri ve taraftar temsilcilerinin yönetici olduğu sayfada tüm bilgiler anında paylaşılıyor. Özdemir çok istiyor Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, maçtan bir gün önce İstanbul'a giderek takımın yanında olacak. Özdemir, "Bu bizim için bir milat olacak. Bu takımı 1. Lig'e mutlaka taşımalıyız. Tüm Alanya'yı Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda görmek istiyorum" dedi.

29 May 2014 - 00:16 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber