İşte vefa örneği

Alanyaspor teknik heyeti ve futbolcular, kulüpte misafir ettikleri Mustafa Aydın için pasta kestiler. Başkan Çavuşoğlu, Mustafa'ya 89 numaralı Alanyaspor forması hediye etti

AYDIN'A FORMA

2010 yılında Mersin İdman Yurdu'nun futbolcusuyken geçirdiği trafik kazasında nişanlısını kaybederek ağır yaralanan ve ölümden dönen Mustafa Aydın'a Sevgililer Günü anısına nişanlısının doğum tarihi olan 1989'u simgeleyen 89 numaralı Alanyaspor forması hediye edildi. Aydın için düzenlenen törene Kahya Otelleri Aşçısı Volkan Çalan'ın yaptığı Alanyaspor logolu pasta renk kattı. Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Teknik heyet ve futbolcuların Aydın için sergiledikleri örnek davranış hepimizi çok duygulandırdı. Aydın'a, Alanyaspor'un kapısı her zaman açık" dedi.

İDMANA ÇIKTI

Törene Alanyaspor Kulüp Başkan Yardımcısı Bilal Gömeç ve Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu da katıldılar. Çok duygulandığı gözlenen Aydın, "Alanyaspor  Yönetim Kurulu'na, teknik heyetine ve futbolculara bana gösterdikleri bu özel ilgi ve destek nedeniyle çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. Aydın, Alanyaspor'un dün yaptığı antrenmana da katılarak zor şartlarda da olsa masör Niyazi Bilgin'le düz koşu yaptılar. İkili, kültür fizik hareketleri ile idmanı tamamladı. Aydın, pazar gününe kadar Alanyasporlu futbolcularla birlikte kalacak ve Kızılcahamamspor maçını izleyecek.

Volkan Usta'dan logolu pasta 

Kahya Otelleri Baş Aşçısı Volkan Çalan'ın özel olarak yaptığı Alanyaspor logolu pastayı dünkü antrenmanın sonunda teknik heyet ve futbolcular birlikte kesti.

14 Şub 2014 - 00:55 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber