İşte GS'nin yeni aslanı

Ara transferin bitimine 48 saat kala G.Saray stoper takviyesi için çabalıyor

MANCINI'NIN yönetime sunduğu 4 futbolcudan birini kadrosuna katmaya çalışan Galatasaray rotasını iyice Andrea Ranocchia’ya doğru kırdı.

GALATASARAY'DA RONACCHIA HAREKATI

İtalyan stoper için kulübü Inter ile 6 aylığına bedava kiralama konusunda anlaşan G.Saray, Ranocchia ve menajerleri ile de sıkı bir pazarlığa girişti. Yıllık 2 milyon Euro isteyen futbolcu bu talebini dün 1.5 milyon Euro'ya kadar çekti. G.Saray ise 6 aylığına 25 yaşındaki futbolcuya 1 milyon Euro teklif etti.  

Ranocchia bugün ücretinde 300 bin Euro daha indirime gidip 1.2 milyon Euro'ya ‘evet’ derse Galatasaray kulübü de bu transfere imza attırıp Ocak ayı takviyesine son verecek.

DANY DE TERCİHİNİ YAPACAK


Ranocchia’nın fiyatını 1.2 milyon Euro'ya düşürmesi halinde ise Dany, Beşiktaş ya da Gaziantepspor’un yolunu tutacak. Bilic’in Dany’i çok istediği ve bu futbolcunun Beşiktaş’a transferinin halen mümkün olduğu transfer kulislerinde konuşuluyor.












01 Şub 2014 - 09:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber