İşte Galatasaray’ın kamp kadrosu

Galatasaray, 2016-2017 sezonu hazırlıkları kapsamında bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla İstanbul etabını tamamladı

GALATASARAY İsviçre kampı öncesi İstanbul’da son çalışmasını yaptı. Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde bir araya gelen sarı-kırmızılılar, ilk olarak salonda kuvvete dayalı bir çalıştı yaptı. Daha sonra Jupp Derwall Antrenman Sahası’na çıkan oyuncular, pas ve bitiriş çalışmasıyla antrenman programının ikinci bölümüne başladı. Oyuncular pas ve bitiriş çalışmasının ardından bireysel baskı ve savunma setleri üzerinde durdu. Antrenmanın son bölümünde ise üç takımla dar alanda çift kale maç ve mini turnuva yapıldı. Sabah antrenmanı, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.
İsviçre kamp kadrosu belli oldu
Sarı-kırmızılılar, 2016-2017 sezonu hazırlık programı dahilinde bugün saat 16.00’da hava yoluyla İsviçre’nin Basel kentine gidecek ve daha sonra 10-19 Temmuz 2016 tarihleri arasında kamp çalışmalarını sürdüreceği Gwatt bölgesine geçecek.
Galatasaray’ın İsviçre kampında şu oyuncular yer alacak:
Hamit Altıntop, Serdar Aziz, Yasin Öztekin, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Ryan Donk, Emrah Başsan, Sinan Gümüş, Bruma, Aurelien Chedjou, Lionel Carole, Salih Dursun, Berk İsmail Ünsal, Martin Linnes, Koray Günter, Olcan Adın, Tarık Çamdal, İsmail Çipe, Birhan Vatansever, Gökay Güney, Endoğan Adili, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Cenk Gönen."
Muslera cumartesi kampa katılacak
Öte yandan İsviçre kafilesinde bulunmayan oyunculardan Semih Kaya, 15 Temmuz Cuma; Fernando Muslera, 16 Temmuz Cumartesi günü İsviçre kampında yer alacak. Blerim Dzemaili, Selçuk İnan ve Hakan Balta, 20 Temmuz Çarşamba günü takıma katılacak. Euro 2016’da yarı final oynayan Almanya Milli Takımı kadrosunda bulunan Lukas Podolski ise Ağustos ayı başında takımla birlikte olacak.

10 Tem 2016 - 20:50 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber