İşadamı Yılmaz Bağışlar Alanyaspor'a daire bağışladı

Bağışlar Mühendislik'in sahibi İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar, Aytemiz Alanyaspor'a Eftelia Park Residence projesinde yer alan 300 bin TL değerinde bir daire hediye etti

İşadamı Yılmaz Bağışlar Alanyaspor'a daire bağışladı
İşadamı Yılmaz Bağışlar Alanyaspor'a daire bağışladı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

ALANYA'NIN tanınmış işadamlarından olan Bağışlar Mühendislik sahibi İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar, Aytemiz Alanyaspor'a daire hediye etti. Yılmaz Bağışlar, yapımı tamamlanma aşamasında olan Eftelia Park Residence projesinde yer alan 300 bin TL değerindeki dairenin anahtarını kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu'na verdi. Başkan Çavuşoğlu, 2'nci başkan Kamil Köseoğlu, Asbaşkan Bilal Gömeç, Ahmet Paşaoğlu, Dilaver Çekiç, Başkan Yardımcısı Enver Vural, Nurettin Uludağ, Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu ve Genel Müdür Ali Topal, Mahmutlar Mahallesi'nde yer alan Bağışlar Mühendislik'e giderek Yılmaz Bağışlar'a jestinden dolayı teşekkür etti. Başkan Çavuşoğlu, Bağışlar'a üzerinde ismi yazan Alanyaspor formasını ve atkısını hediye etti.

"TAKIM HEPİMİZİN"
Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Bağışlar'ın yaptığı bu jestin Alanyaspor'a sahip çıkılması anlamında çok önemli olduğunu söyledi. Alanyaspor'un şehrin vizyonu açısından baş rol oynadığını belirten Çavuşoğlu, "Şehrin takımına şehrin işadamlarının duyarlılık göstermesi ve katkı sağlaması bizim için çok önemlidir. Kulübümüze daire bağışlayan sayın Yılmaz Bağışlar umarım örnek olur. Bu takım hepimizin takımı. Kulübe hep birlikte sahip çıkmamız gerekiyor" dedi.

"ŞEHRİN VİZYONU"
Yılmaz Bağışlar ise, "Uzun süredir bu fikir vardı ancak yeni gerçekleştirebildik. Alanyasporumuzun daha da büyümesi adına daire bağışlamayı teklif ettik ve kabul ettiler. Şehirden uzak bir turizm düşünülemez. Şehrin vizyonunu en güzel şekilde ortaya koyan Alanyaspor, ülke genelinde şehrimizi en iyi şekilde tanıtmaya devam ediyor. Başkanımızın ve yönetim kurulu üyelerimizin emeği var. Alanyasporumuza uzun vadede başarılar diliyorum. Geçmişte başkanımla amatör olarak karşılıklı futbol oynamıştık. Bu vesileyle tekrar biraraya geldiğimiz için mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

26 Nis 2017 - 19:42 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber