İNEGÖL'Ü TAŞIYAN BEŞLİ

Alanyaspor'un pazar günü Oba Stadyumu’nda konuk edeceği İnegölspor'un forvet hattı ve orta sahası oldukça formda. Forvetler Raif ve Mümin ligin en başarılı ikilisi

RAKİP ÇOK FORMDA

ALANYASPOR'UN pazar günü kendi sahasında konuk edeceği İnegölspor'un 5 oyuncusu çok formda. Grubun en iyi hücum hattına sahip olan İengölspor'da forvet oyuncuları Raif ve Mümin attıkları 13 golle takımın ligde ikinci sırada olmasında büyük pay sahibi oldular. Orta sahada oynamasına rağmen Oğuz, 4 gol atma başarısı gösterdi. Kanatların etkili isimlerinden İlhan 3, Berkay 2 gol kaydetti. Hücum bölgesinde skor ürüten Mümin ve Raif çok sayıda gol atarken takım savunmasına ve orta alana yaptıkları preslerle ciddi destek veriyorlar. İlhan, çabukluğu ile rakiplerin bek oyuncularına sıkıntılı dakikalar yaşatırken, Berkay, sol ayağı ile kullandığı frikikler ve kaleye attığı şutlarla dikkat çekiyor.

DEPLASMAN FATİHİ

İnegöl ligde deplasman maçlarında en başarılı ikinci takım. Deplasmanda oynadığı 9 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik, 3 yenilgi alan rakibimiz rakip filelere 13 gol gönderdi, kalesinde 7 gol gördü. İnegölspor deplasman maçlarında Gaziosmanpaşa'yı 3-1, Körfez'i 5-1, Çamlıdere ve Bayrampaşa'yı 1-0, Tokatspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı. Kızlcahamamspor'la 1-1 berabere kaldı. Rakibimiz Altay ve Balıkesir'e 1-0, Eyüpspor'a 2-0 mağlup oldu.  Rakipte, deplasman maçlarında en çok golü 3 kez fileleri havalandıran Mümmin attı. İlhan, Berkay, Raif, Oğuz ikişer kez gol atma başarısı gösterdi. Sağbek Mustafa da 1 gol attı. İnegölspor deplasman maçlarında 1.4 gol ortalaması ile oynadı.

#

08 Şub 2013 - 00:21 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber