İNEGÖL GAZİLERİ

İnegöl maçında hafif sakatlıklar yaşayan Can, Adem, Cihan ve Kazım ile arka adalesinde sertleşme olan Tayfun, dünkü antrenmanda takımdan ayrı çalıştı

5 OYUNCU AYRI ÇALIŞTI

ALANYASPOR'DA İnegöl maçında sakatlanan Tayfun, Can, Adem, Cihan ve Kazım dünkü antrenmanda takımdan ayrı çalıştılar. Tayfun'un durumu çekilecek olan MR'dan sonra belli olacak. Diğer oyuncuların ise bir-iki gün içinde takımla birlikte çalışmalara katılacakları ve Çamlıdere Şekerspor maçında görev alabilecekleri ifade edildi. Takım, yarı sahada tempolu koşular ve istasyon içeren bir antrenman yaparken diğer oyuncular karın adalesi ve egzersiz yaptılar. Alanyaspor hazırlıklarını yarın yapacağı tek idmanla sürdürecek.

OYUNCULARI KUTLADILAR

Antrenmanı izleyen Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Bizim için önemli bir maçtı. Futbolcularımızın sahadaki özverili mücadeleleri ve taraftarın desteği ile 3 puanı hanemize yazdırdık. Oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyoruz. Kalan maçlarda da en iyi sonuçları alıp Alanyaspor'u layık olduğu noktalar taşımak istiyoruz" dedi. Antrenmanı Alanyaspor Başkan yardımcısı Muzaffer Barcın da izledi. Barcın, "Oyuncularımız, İnegölspor karşısında kazanma adına gerekenleri yaptılar ve haklı bir galibiyet aldılar. Hepsini yürekten kutluyorum" dedi. 

#

13 Şub 2013 - 00:36 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber