İnanç sürüyor

Şehirdeki bayrak kampanyası tüm hızıyla sürüyor. Diyarbakır yenilgisinin ardından şehirde birçok yere yine "Şampiyon Alanyaspor" bayrakları asıldı

Alanyaspor için bayrak asma kampanyasına Otogar da dahil oldu. Otogar esnafı Alanyaspor'a destek vermek amacıyla beraber para toplayarak bölgeye bir bayrak astırdı. Güney Akdeniz ve İsmail Ayaz firmaları öncülüğünde gerçekleştirilen bayrak asma kampanyasına Alanya Otogarı'nda bulunan Metro Turizm, Özkaymak Turizm, Kontur Turizm, Pamukkale Turizm, Antalya Toros Turizm, Alanyalılar, Nilüfer Turizm, Kamil Koç, Topal Hacı gibi firmalar da destek verdiler. Güney Akdeniz firmasının yazıhane çalışanı Erdoğan Okşar, Alanyaspor bayrağını astırmalarındaki amacın takımın yenildiğinde de yanında olmak olduğunu söyledi. Okşar, "Alanyaspor, yense de yenilse biz hep takımın yanındayız. Bayrak asma konusunda bize destek veren Alanyaspor Taraftarlar Derneği (ALTAD) Onursal Başkanı Veysel Okşar'a şahsım ve otogar adına teşekkür ederim" dedi.

'BİZİM ÖZLEMİMİZ BANK ASYA'

İsmail Ayaz firması sahibi Hüsnü Topal da, "Alanyaspor'a bizim de bir manevi desteğimiz olsun istedik. Alanya Otogarı esnafları olarak iyi ve kötü günde takımın yanında olduğumuzu göstermek istedik. Bizim özlemimiz Bank Asya. Alanyaspor'da bu potansiyeli görüyoruz. Alanyaspor'un başarılarının devamını diliyoruz" diye konuştu. Otogar esnafının yanı sıra Harem Bar, Şamdan Pastanesi, Nergis Çiçekçiler ve Cozans Bujiteri caddelere bayrak asarak "Alanyaspor'a destek olalım" mesajı verdiler

19 Ara 2013 - 00:36 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber