İlk bomba Veli Kavlak

Orta sahasını güçlendirmeyi hedefleyen Konyaspor’dan çifte bomba... Beşiktaş’ın kiralamayı planladığı Veli Kavlak’a teklif götüren Yeşil-Beyazlılar, Balıkesir’den ayrılan İshak Çakmak’la da yakından ilgileniyor

YENİ sezonda çok daha güçlü bir takım kurmak isteyen Atiker Konyaspor, transfer çalışmalarına erkenden başladı. Camianın gözü 31 Mayıs’taki kupa finalindeyken yönetim gelecek sezon için harıl harıl çalışıyor. Yeşil- Beyazlılar’ın takıma kazandırmak istediği ilk isme Fanatik ulaştı: Veli Kavlak...Omuzundan yaşadığı sakatlık yüzünden uzun bir süredir Beşiktaş’ta forma giyemeyen başarılı orta saha oyuncusunun geçirdiği son ameliyatın ardından dönüş hazırlığında olduğu öğrenildi. Siyah-Beyazlı takımın kiralamayı planladığı Veli’ye Konyaspor talip oldu. Frankfurt’un da talip olduğu 28 yaşındaki futbolcunun da Konya’dan gelen teklife sıcak baktığı bildirildi.Tarafların kupa finalinin ardından bir araya gelerek transfere resmiyet kazandırması bekleniyor.

İshak da gündemde

Orta sahasını güçlendirmeyi hedefleyen Konyaspor’un Balıkesir’den ayrılan İshak Çakmak’la da ilgilendiği bildirildi. Yeşil-Beyazlılar’ın, 1. Lig’de 31 maçta kaydettiği 7 golle yıldızlaşan oyuncu için temasa geçtiği kaydedildi.

25 May 2017 - 09:02 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber