İkramlar Riviera'dan

Aytemiz Alanyaspor'un sahasında Çaykur Rizespor ile oynadığı Spor Toto Süper Lig 17. hafta karşılaşmasında protokol, VIP ve basın tribünü ikram hizmetini Riviera Otel verdi

ALANYA Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) üyesi otellerin, Aytemiz Alanyaspor'un ev sahipliği yaptığı karşılaşmalarda verdikleri ikram hizmetini Çaykur Rizespor maçında bu kez Riviera Otel üstlendi. Otel personeli karşılaşma boyunca protokol ve VIP tribünlerinde yiyecek ve içecek ikramında bulundu. Aytemiz Alanyaspor'da Satın Almadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güler, otelin sahibi İbrahim Sipahioğlu'na ve personeline teşekkür etti.

17 Oca 2017 - 23:34 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber