İKİNCİ TEMLİK ŞOKU

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hakan Dizdaroğlu'nun, kulübe verdiği paralar ve kestiği çeklerin karşılığında 1 milyon 387 bin TL'lik yeni bir temlik daha koyduğu ortaya çıktı

İNCELEME YAPTILAR
MALİ anlamda büyük zorluklar yaşayan Alanyaspor'da dün Kaymakam Hulusi Doğan ve Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu kulübün karar defterini inceledi. İncelemede Başkan Dizdaroğlu'nun geçtiğimiz yılki 950 bin TL'lik temliğin ardından 12 Ocak 2011 tarihinde 1 milyon 387 bin TL'lik ikinci bir temliği alacaklarına karşılık koyduğu ortaya çıktı. Dizdaroğlu'nun bu temliği verdiği nakitler, bankadan alınan krediler ve yaklaşık 1 milyon TL'yi bulan ve henüz vadesi gelmemiş çekler için koyduğu anlaşıldı. Kaymakam Hulusi Doğan ve Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu yüklü temlik karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.
MAYIS'A KADAR DEVAM
YAPILAN incelemede Alanyaspor Kulübü’nün borcunun 3,5 milyon TL'yi bulduğu, bu borçların 1,5 milyon TL'sinin başkan Hakan Dizdaroğlu ve bazı yönetim kurulu üyelerine olduğu saptandı. Bu gelişmeler üzerine Kaymakam Hulusi Doğan ve Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Hakan Dizdaroğlu ve yönetim kurulunun bu sezon sonuna kadar görevde kalmasının daha uygun olacağını ve yeni sezon için alternatif bir yönetim kurulunun oluşturulabileceğini ifade ettiler. Başkan Sipahioğlu, "Kulübe hemen nakit akışı sağlamak zor ama Nisan ve Mayıs aylarında futbolcuların alacaklarının ödenmesi konusunda çalışmalar yapacağız" dedi.

#

08 Mar 2011 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber