İkinci imza Emrah Başsan mı?

M'Billa ile transfer sezonunu açan Alanyaspor'un sezonu Çaykur Rizespor'da tamamlayan orta saha oyuncusu Emrah Başsan ile her konuda anlaştığı iddia edildi

YENİ sezon hazırlıklarına 1 Temmuz'da başlayacak olan Süper Lig'deki temsilcimiz Alanyaspor, bir taraftan da transfer harekatını sürdürüyor. Önceki gün Antalyaspor'dan ayrılan Kamerunlu futbolcu M'Billa'yı renklerine bağlayan turuncu yeşillilerin, şimdi de Emrah Başsan'ı transfer edeceği öne sürüldü. Alanyaspor yönetiminin Emrah Başsan ile her konuda anlaştığı ve küçük pürüzlerin de giderilmesinin ardınsan imzaların atılacağı iddia edildi.

Antalyaspor’dan Galatasaray’a transfer olduktan sonra Rizespor’a kiralanan 25 yaşındaki futbolcu, daha sonra Hollanda ekibi Fortuna Sittard’da yine kiralık olarak oynadı. 1,77 boyundaki Basşan, kesin olarak Sittard’a dönmeyecek. Ancak futbolcunun Sittard ekibinde forma giydiği dönemde bazı kulüplerin radarına girdiği de öğrenildi. Alanyaspor yönetiminin, Galatasaray'la olan sözleşmesi 2019'da bitecek olan oyuncuyu kiralama yoluyla transfer edeceği de gelen bilgiler arasında.

DİM WEB TV UYGULAMASINI İNDİRDİNİZ Mİ?

Haberleri ve canlı yayınları ile gündemi belirleyen Alanya'nın yeni nesil televizyonu DİM WEB TV izlemek artık çok kolay. 
Samsung, LG vb android telefonlar için PLAY STORE'dan ( https://play.google.com/store/apps/details?id=dimtv.tv.dimtv )
İphone telefonlar için APPLE STORE'dan (https://appsto.re/tr/9mYpkb.i) indirebilirsiniz.
İyi seyirler.

24 Haz 2017 - 10:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ramazanarıcı - kırk yıllık kani olur mu yani, Antalya da, Galatasaray da, Rize de ne yaptı da Emrah a talip olalım, üstelik bir de Galatasaray a gitti gerçi bir maç bile oynayamadı ama bir yerleri kalkmış olabilir, şimdi gelipte Alanya yı beğenir mi?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Haziran 10:56

Çorum Haber