İkinci Eto'o rüzgarı

Brezilyalı süper golcü Vagner Love’un Aytemiz Alanyaspor kariyeri müthiş başladı. Tıpkı Antalyasporlu Eto’o gibi takımda liderlik görevini üstlenen 32 yaşındaki yıldız, mütevazı kişiliğiyle de herkesi kendine hayran bıraktı

AVRUPA'DA yakın geçmişte dev kulüpleri peşinden sürükleyen ve Brezilya futbolunun yetiştirdiği en önemli golcüler arasında gösterilen Vagner Love, Aytemiz Alanyaspor kariyerine hızlı bir başlangıç yaptı. Copa America ve UEFA Kupası Şampiyonluğu apoletleri bulunan 32 yaşındaki forvetin mütevazı kişiliği ve genç oyuncularla girdiği yakın diyaloglar, akıllara Antalyaspor’un Kamerunlu süperstarı Samuel Eto’o’yu getirdi. Tıpkı Eto’o’nun Antalyaspor’da yakaladığı havayı Aytemiz Alanyaspor’da yaratan Love’un takım arkadaşlarıyla kısa sürede kurduğu arkadaşlık ve öğretici kimliği, Alanyaspor kurmaylarının da yüzünü güldürdü. 

‘BEKLEDİĞİMDEN DAHA İYİ’

Star egosundan tamamen sıyrılmış bir görüntü çizen Brezilyalı sambacının, kağıt üzerinde olmasa da daha şimdiden antrenör-oyuncu vazifesini üstlendiği belirtildi. Geçen sezon Monaco’da çıktığı 13 maçta 4 gol kaydeden Love’un yakın çevresine "Buraya kral olmaya geldim. Beklediğimden daha iyi bir kulübe geldiğimi şimdi çok daha iyi anlıyorum. Burada çok iyi bir aile ortamı var. İnsanlar çok misafirperver ve yardımsever. Bu durumun benim ve takım arkadaşlarımın performansına ekstra katkı yapacağını düşünüyorum. Eto’o’nun başardığını ben de burada başarmak için elimden geleni yapacağım" dediği öğrenildi.

05 Eyl 2016 - 22:33 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber