Hüseyin Kalpar istifa etti

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar bugün yönetime istifasını sundu. İstifayı değerlendirmeye alan Alanyaspor yönetiminin bugün bir açıklama yapması bekleniyor

SPOR Toto Süper Lig'in 17. haftasında 3-2 kaybedilen Çaykur Rizespor maçında taraftarların istifaya davet ettiği Hüseyin Kalpar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında taraftarlara "Nankörlük yapıyorlar" diyerek sitem etmişti. "Bizim işte istifa etmek en kolayıdır. Başkanımız ve yönetim kurulumuzla oturur, konuşur, daha önce nasıl anlaştıysak tekrar anlaşarak ayrılabiliriz" diyen Kalpar, bugün Aytemiz Alanyaspor yönetimine istifasını sundu. Turuncu-Yeşilli yönetimin de Kalpar'ın istifasını henüz kabul etmediği, konuyu bugün yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında değerlendireceği öğrenilirken, spor kamuoyunda ise istifanın kabul edileceği öngörülüyor.

İLGİLİ HABERLER

İşte Yeni Alanya'nın Kalpar istifa etmeli mi anketi ve gelen yorumlar

'Nankörlük yaptılar'

16 Oca 2017 - 13:24 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

Ahmet can - Her şey için teşekkürler güzel insan yolun açık olsun Alanya sana minnettar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 13:24
07

Ramazan - Yazık çok yazık bu kadro ile bu başarı iyiydi Daha iyisini bulurmuyuz ???

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 13:24
06

Ismail - Çok üzüldüm adam bizi 1.lig e kadar taşıdı elinden geleni yaptı bu süreçten sonra alanyaspor bir babasını kaybetti sonu hayrolsun demek ten başka birsey yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 13:24
05

Koçak - Başarılı hocamıza ayıp oldu, inşAllah pişman olmayız.Hocamıza başarılar ve saygılar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 13:24
04

Sabit - Adam Daha ne yapsın gelip golleri kendimi kurtarsın yoksa girsin de gol mü attın Hoca bugüne kadar alanyaspor'a çok şey kattı emeğine yüreğine sağlık Hüseyin Hoca Her şey için teşekkürler bugün gonderiliş şekli hiç hoş olmadı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 13:24
03

Ahmet dayı - Yeni gelecek teknik adam takımı, oyuncuları, yönetimi, şehri vs vs tanıması enaz 1 ayını alacak, fakat kalpar hocaya bir kaç maç daha süre verilmeliydi, bu takımı bu lige çıkaran bu hoca, oyuncuların çogunu alan bu hoca, gönderilmekle kesinlikle yanlış yapıldı.yeni direktör daha iyisini yapamayacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 13:24
02

Kerim uyar - Alanyaspor vefasızlığının ikinci devre Yen'i başlamışkennn hoca göndermenin bedelini takımı tanıyan herşeyimi bilen hocayı göndermenin bedelini ligden düşerek ödemez inşAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 13:24
01

Ekrem - Sevgili Hüseyin hocanın bu şekilde ayrılması alanya spor için sonun başlangıcı olmaz inşAllah.. Biraz daha sabır edilseydi kesin ligde kalır iyi bir sıralamayla bitirirdi..şimdi gelecek olan hocanın takıma takımın da hocaya ısınması baya bir zaman alacak.. Artık yöneticiler düşünsün..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 13:24

Çorum Haber