Herkes bunu konuşuyor! Penaltı mı?

Fenerbahçe-Medipol Başakşehir karşılaşmasının 73.dakikasında tartışmalı bir penaltı kararı verildi

BAŞAKŞEHİR ceza sahasına giren Fenerbahçe'li Fernandao, Eren Derdiyok'un müdahalesi ile yerde kaldı. Bu pozisyonun ardından mücadelenin hakemi Bülent Yıldırım penaltı noktasını gösterdi. Medipol Başakşehir oyuncularının yoğun itirazları sonrasında topu penaltı noktasına götüren Fernandao'nun vuruşunu Volkan Babacan çıkardı.

Farkı 2'ye çıkarma şansını kaybeden Fenerbahçe'de Fernandao bir süre ıslıklandı.

KOMİK BİR PENALTI 
MHK eski başkanı Mustafa Çulcu penaltı pozisyonunu değerlendirdi. Pozisyonun penaltı olmadığını söyleyen Çulcu, şu ifadeleri kullandı: "İki futbolcunun da karşılıklı birbirlerine yaptığı eşdeğer hareket var ortada. Bu bir ikili mücadeledir. Komik bir penaltı düdüğü çalındı. Ya kurallar değişti ya da bizim haberimiz yok."

22 Oca 2017 - 22:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber