Her maç zor geçer

Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut "Bu ligde Orduspor'a yenilen takımlar var. En küçük mücadele eksikliği işimizi zorlaştırır" dedi.

ORDUSPOR

maçı öncesi bir açıklama yapan Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, "Böylesi maçlar kağıt üzerinde kolay sahada zor maçlardır. En küçük bir efor ve mücadele eksikliği işi zora sokar. Orduspor'u ciddiye alıyoruz. Çünkü bu ligde Orduspor ile berabere kalan hatta yenilen takımlar var. Öncelikle maçı kazanacak skoru elde etmeliyiz. Daha sonra şartlar uygun olursa bize katkı yapacak averajı düşünmeliyiz. Biz bu maça çok ciddi hazırlanıyoruz ve amacımıza ulaşacağız" dedi.

15 May 2015 - 13:42 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber