Hedefimize yürüyoruz

Alanya Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Süha Özçakıl, ilk yarıyı hedefledikleri noktada tamamladıklarını ifade etti.

Öncelikli amacımız ilk yarıyı ilk dört içinde tamamlamaktı. Onu başardık. İkinci yarı da ligin sonunda ilk dört içinde yer alabilmek olduğu için şuan ki konumumuzu korumaya çalışacağız. Sıralamaya göre Üstümüzde olan birinci ve ikinciyle puan farkı pek yok. Zaten diğeri grubun ilk dördüyle bizim grubun ilk dördü çapraz eşleşecek. İkinci yarı hedefimiz yarı finale kalmak ardından da rakibimizi geçip finale oynamak ve final karşılaşmasını da kazanıp 1. lige çıkmak.
Takımımızın durumundan memnunuz. Takımımız sezon başında yen kurulduğu için yavaş yavaş oturuyor. Biraz zamana ihtiyacımız var. Şuan yüzde 50 kapasiteyle oynuyoruz. Bunu yüzde 80'lere çekmeye çalışacağız. Hocamız da takımı ona göre antre ediyor. Ocak ayının sonuna kadar transfer hakkımız var. Kaynak araştırması yapıyoruz, bulabilirsek bir tane takviye yapmak istiyoruz. Yeni yıl herkese mutluluk, sağlık ve huzur getirmesini diliyorum.

#

04 Oca 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber