'Hedefimiz BAL Ligi'

Antalya Süper Amatör Küme ekiplerinden Kestelspor'un takım kaptanı İlker Baş, katıldığı televizyon programında sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacaklarını söyledi

KANAL A TV'de Salı günleri ekrana gelen Ercan Yıldırım'ın hazırlayıp sunduğu Maremont Basın Tribünü programı, bu haftaki yayınında Kestelspor takım kaptanı İlker Baş'ı konuk etti. Mavi-Beyazlı ekibin teknik direktörü Ali Haydar Durusoy'un da yorumcu olarak yer aldığı programda konuşan kaptan İlker Baş, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşan takımın kendileri olacağını söyledi. Baş, "Karakterli oyuncular ve teknik direktörümüz Haydar Durusoy ile zaten lige 1-0 önde başladık. Grup maçlarında ilk devreyi lider tamamladık. Şimdi grup maçlarında ikinci devre oynanacak ve ilk yarıda olduğu gibi ikinci devreyi de namağlup lider tamamlayıp, play-off maçlarında başarılı olmayı amaçlıyoruz. Hedefimiz Kestelspor'u hak ettiği Bölgesel Amatör Lig'e çıkarmak" dedi.
Programda söz alan teknik direktör Ali Haydar Durusoy ise, grup maçlarında ilk devreyi kısıtlı bir kadro ile tamamladıklarının altını çizdi. Durusoy, "Play-off maçları öncesi 3 ya da 4 transfer yaparak kadromuzu alternatifli hale getireceğiz. Bizim planlarımız hazır.  İnşallah sezon sonu hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşacağız" dedi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Kulüp Başkanı Levent Uğur ile yönetim kurulunun kendilerini yalnız bırakmadığını ve her zaman destek verdiğini de sözlerine ekleyen tecrübeli teknik adam, "Belediye Başkanımız Yücel ve Kulüp Başkanımız Uğur, takımla çok ilgililer ve 
bir dediğimizi iki etmiyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Biz de onlara sezon sonu şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

23 Kas 2016 - 20:20 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber