Haydar Yılmaz'dan muhteşem performans

Karadeniz ekibi Trabzonspor ile yaptığı 2 maçtan 4 puan çıkaran Alanyaspor'da, kaleci Haydar Yılmaz'ın bordo mavililer karşısındaki muhteşem performansı dikkat çekti

AYTEMİZ Alanyaspor'un ligin 4. haftasında Trabzonspor'u sahasında 3-0 yendiği maçta 7 kurtarış yaparak takımının galibiyetinde büyük pay sahibi olan Haydar, bordo mavililer ile Medical Park Arena'da yapılan maçta da kalesinde devleşti. Golsüz sona eren maçta kalesine gelen 8 şutu da kurtaran Haydar, alınan 1 puanın mimarı oldu. Haydar, iki karşılaşmada toplam 15 kurtarışa imza atarken, yüzde yüzlük bir başarıya ulaştı.

20 Şub 2017 - 23:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber