Hamzaoğlu Yeni Alanya'ya konuştu

Adı Aytemiz Alanyaspor ile anılan Hamza Hamzaoğlu, Yeni Alanya'ya konuştu

Haber: Ferit KESEN

ALANYA'DA evi ve çok sayıda arkadaşı bulunan, her fırsatta 'Ben de Alanyalıyım' diyen ünlü teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor'dan ayrılmasının ardından Yeni Alanya'nın "Alanyaspor'un teklifine yanıtınız ne olacak?" şeklindeki sorusunu şöyle yanıtladı:

'ÇOK YIPRANDIM' 

Halen Bursa'dayım. Alanya'da 1994'ten bu yana evim var, dostlarım var. Başkan Hasan Çavuşoğlu da yakın dostum. Alanya benim de memleketim. Ama bu son süreçte çok yıprandım. Biraz dinlenmek istiyorum. Bundan sonraki süreç inşallah Alanyaspor için de hayırlı olur.

22 Oca 2017 - 22:42 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber