Hamzaoğlu'ndan istifa sinyali

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yeşil-beyazlı taraftarlardan sezon sonuna kadar sabır göstermelerini isteyerek, "Sezon sonunda biz bu takımı söylediğimiz hedefte teslim edeceğiz." dedi

HAMZAOĞLU, Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmandan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası’nda sahalarında Akhisar Belediyespor karşısında alınan 4-1’lik mağlubiyetin kendilerini üzdüğünü söyledi. Bu sezon kupada istedikleri sonuçları alamadıklarını dile getiren 47 yaşındaki teknik adam, "Bunun birçok sebebi var. Sezon başında planlarımızı ’İki kulvarda gideriz.’ diye yapmıştık. Sezon içinde beklemediğimiz sakatlıklar bizi etkiledi. Bazı oyuncularımıza fazla yüklenmek zorunda kaldık." diye konuştu.

 "Taraftarımız da haklı"

Hamza Hamzaoğlu, kendilerine Spor Toto Süper Lig’deki hedefin daha gerçekçi geldiğini dile getirdi. Akhisar Belediyespor karşısında alınan yenilginin kendilerine yakışmadığına işaret eden yeşil-beyazlı çalıştırıcı, şunları kaydetti:

"Fakat oyuncularımı hiçbir şekilde suçlayamam. Burada kötü giden bir şey varsa bunun baş sorumlusu biziz. Çünkü bu takımı biz yaptık, bu takımı çalıştıran biziz. Dolayısıyla kötü bir gidiş varsa bunun sorumlularını başka yerde aramayız. Taraftarımız da haklı. Onlar da başarı istiyor. Fakat biz de gerçeklerle hareket etmek durumundayız. Önümüzde Adanaspor maçı var. Benim için Akhisar Belediyespor maçından ziyade Adanaspor maçı daha önemliydi. Dolayısıyla bazı oyuncularımı da korumak durumundaydım. Dünkü maçta ’Batalla 45 dakika oynasın sonra Jorquera ile değiştiririz.’ diye düşünüyordum ama maçın gidişatı onu yapmamıza engel oldu. Onun kasığında zorlanma oldu ama inşallah cumartesi gününe yetişecek. Oyuncularımızı korumaya ve bu şekilde maçı kazanmaya çalıştık ama olmadı."

18 Oca 2017 - 21:15 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber