Hagi kararını verdi: "GS'a gitmek istiyorum"

Küçük Hagi ilk kez konuştu “Galatasaray’a gitmek istiyorum” dedi. İstanbul doğumlu 16 yaşındaki yıldız yerli statüsünde oynayabilecek

GALATASARAYBaşkanı Ünal Aysal’ın takıma katmak istediklerini söylediği Gheorghe Hagi’nin oğlu ilk kez  transferi ile ilgili konuştu. Daha önce babası, menajeri ve çevresindekiler tarafından  durumu değerlendirilen 15 yaşındaki süper yetenek, sarı kırmızılı ekibin formasını giymenin kendisini memnun edeceğini söyledi. Constanta’nın genç takımında oynayan Ianis Hagi, “Kariyerime birinci ligde başlayabilirim ama Romanya’da sadece babamın takımı Steaua Bükreş ve Constanta’da oynamak istiyorum. Sonrasında ise düşüncem yurt dışına gitmek. Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşamak isterim. İstanbul’da doğdum. Galatasaray’a giderim, orda takım ruhu var” dedi. Türkiye’de doğduğu için doğumdan dolayı Türk vatandaşlığı bulunan genç futbolcu, Galatasaray’a transfer olması durumunda yabancı kontenjanını da işgal etmeyecek. Boyu ile ilgili doktorların kendisini bilgilendirdiğini dile getiren küçük Hagi, “Geçtiğimiz yıl 1.66’ydım. Bu yıl 1.72’ye geldim. Bana babamdan çok anneme çektiğimi ve 1.80’e kadar uzama ihtimalim olduğunu söylediler” diye konuştu.


18 Mar 2014 - 13:43 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber