Gürcan sevinci

ALANYA Belediyespor altyapısında yetişen ve ardından Antalyaspor A2 takımda iki sezon forma giyen Gürcan, transferin son günü Alanya'ya dönmüş ve profesyonel imza atmıştı.

Kadroya girdiği ilk maçta, ikinci yarıda oyuna dahil olan 19 yaşındaki genç oyuncunun performansı başta teknik heyet olmak üzere izleyen herkesi memnun etti. Genç orta saha oyuncusu, "Daha yolun başındayım. Profesyonel ligde kadroya girdiğim ilk maçta forma giymem benim için çok iyi bir başlangıç oldu. Alanyaspor için canla başla çalışacağım ve elimden gelen her şeyi yapacağım. Bana bu fırsatı veren başta hocam olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" dedi.

#

13 Şub 2013 - 00:15 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber