Alanyaspor maça hazır

ALBİMO Alanyaspor yarın deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor' la Adana Fatih Terim Stadyumu'nda tesisinde idmanlarını tamamladı

LİGE iyi bir başlangıç yapan ALBİMO Alanyaspor üçüncü hafta maçında yarın deplasmanda tüm hesaplarını Süper Lig hedefine göre yapan Adana Demirspor'a konuk olacak. Adana Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. ALBİMO Alanyaspor karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla tamamladı. ALBİMO Alanyaspor yarın deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor' la Adana Fatih Terim Stadyumu'nda tesisinde idmanlarını tamamladı. Turuncu-Yeşilli takımda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. ALBİMO Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıpırmak, kupa maçını da düşünerek tüm takımı Adana'ya götürdü.

SEYİRCİYE SESLENDİ

Haftayı Giresunspor galibiyetiyle kapatan Adana Demirspor'da deplasmanda kazanılan ve gergin geçen karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, kamp dönemini boş geçirdikleri için fiziksel olarak istenilen düzeye henüz gelemediklerini söyledi. Bu ligde her takımın her takımı yenebileceğine vurgu yapan Karaman, “İki maçını kazanan bir Alanyaspor ile oynayacağız. ALBİMO Alanyaspor maçını seyircimizin de müthiş desteğiyle kazasız bir şekilde atlatmak istiyoruz. Tüm taraftarımızı maça bekliyoruz” dedi. Demirspor'da savunma oyuncusu Attahman cezalı, Beykan ise sakat.
Karşılaşmayı Ankara bölgesinden 40 yaşındaki tecrübeli hakem Özgüç Türkalp yönetecek. Türkalp bugüne kadar Süper Lig'de 45, PTT 1. Lig'de 122 müsabaka yönetti.

LİGDE BUGÜN

SAAT: 17.00   OSMANLISPOR-KARŞIYAKA SAAT: 18.00   BUCASPOR-GİRESUNSPOR SAAT: 19:00   ORDUSPOR-G.ANTEP BLD. SAAT: 19.00   SAMSUNSPOR-BOLUSPOR SAAT: 19.00   ALTINORDU-DENİZLİSPOR

LİGDE YARIN

SAAT 17:00    ŞANLI URFASPOR-ELAZIĞSPOR SAAT 19:00    A.ALANYASPOR-ADANA DEMİRSPOR

20 Eyl 2014 - 17:30 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber