G.Saray'a CAS şoku

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre İtalyan teknik adam Cesare Prandelli ve yardımcıları alacaklarının tahsili için CAS'a başvurdu

GALATASARAY Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre İtalyan teknik adam Cesare Prandelli ve yardımcıları alacaklarının tahsili için CAS'a başvurdu. Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli'nin açtığı davanın tutarının ise 4 milyon 596 bin Euro olduğu belirtildi. Bu başvuru, Galatasaray Kulübü'nün Kamuoyu Aydınlatma Platformu KAP'a yaptığı açıklamayla da kesinlik kazandı.

Yapılan açıklamada şöyle denildi; Sözleşmelerinin süresinden önce feshedilmiş olduğu gerekçesi ile  futbol takımımızın eski teknik direktörü Cesare Prandelli ve yardımcıları Renzo Casaletto, Giambattista Venturati, Gabriale Pin, Silvia Berti ve  Vincenzo Di sözleşmesel alacaklarının tahsili talebiyle CAS'a başvuruda bulunmuşlardır. CAS'taki yargılanmaya ilişkin gerekli olan işlemlere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kaynak: Hürriyet/ Ali Naci Küçük

04 Mar 2015 - 15:30 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber