G.Saray başkanından flaş 2 sürpriz

Galatasaray eski Başkan Yardımcısı Refik Arkan ile Mete Başol, Başkan Duygun Yarsuvat’a dışarıdan danışmanlık yapacak.

GALATASARAYeski Başkan Yardımcısı Refik Arkan ile Mete Başol, Başkan Duygun Yarsuvat’a dışarıdan danışmanlık yapacak.

İKNA EDİLMEYE ÇALIŞILAN ALİ DÜRÜST, SONUNDA SPORTİF AŞ’DE GÖREV ALMAYI KABUL ETTİ

Galatasaray Başkanı Prof. Dr. Duygun Yarsuvat, 3 önemli ismi yönetimi ile çalışması adına ikna etti. Seçim öncesinde listesine girmese de Abdurrahim Albayrak ile Florya’da mesai harcamaya sıcak bakan ancak kongre sonrasında ikilemde kalan Galatasaray eski 2. başkanı Ali Dürüst, dün başkan Yarsuvat ile Albayrak’la görüştü ve Sportif AŞ’de 6 ay boyunca mesai harcamayı kabul etti. Anlaşmaya göre Ali Dürüst, Galatasaray’da futbolun idare edildiği Sportif AŞ Yönetim Kurulu’nda asil üye olacak.

YÖNETİMDEN 3 KİŞİ DAHA OLACAK

BU sayede Ali Dürüst, futbol adına alınan kararlarda yetkili olacak. Sportif AŞ Yönetimi’nde Ali Dürüst’ün yanı sıra mevcut yönetimden başkan Yarsuvat, 2. Başkan Hamdi Yasaman, Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Mete İkiz yer alacak. Ali Dürüst’ün yanı sıra Galatasaray eski Başkan Yardımcısı Refik Arkan ve Mete Başol da danışman görevini üstlenecek. G.Saray’ın iki önemli ismi Arkan ve Başol, Prof. Dr. Duygun Yarsuvat’a dışarıdan danışman olarak görev yapacak.

Kaynak: Hürriyet - Ali Naci Küçük

30 Eki 2014 - 09:54 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber