GS taraftarına şok

GS'nin Şampiyonlar Ligi grubundaki rakibi FC Kopenhag, taraftarların internet üzerinden aldığı bazı biletlerin satışını iptal ettiğini açıkladı.

GALATASARAY'IN Şampiyonlar Ligi grubundaki rakibi FC Kopenhag, Galatasaray taraftarlarının internet üzerinden aldığı bazı biletlerin satışını iptal ettiğini açıkladı.

Galatasaray'ın şampiyonlar ligi maçı oynayacağı FC Kopenhag kulübü bazı bilet satışlarının iptal edildiğini açıkladı. Kulüp sekreteri Daniel Rodmmedahl, Galatarasay taraftarlarının, "billetlugen"den doğrudan satın aldıkları biletleri güvenlik nedeniyle iptal ettiklerini belirterek "Parken stadyumunda yapılacak Şampiyonlar Ligi grup maçlarından rakip takım taraftarlarının sadece kendilerine ayrılan bölümde oturmaları gerekiyor. Bunun için de rakip takım kulübüne ayrılan biletlerden satın almaları gerekir. Ancak bazı Galatasaray ve diğer rakip takım taraftarlarının doğrudan, Danimarkalı taraftarların bulunduğu bölümlerden bilet satın aldıklarını tespit ettik. Böyle bir durumda maç sırasında olay çıkabileceğini göz önüne alarak ve rakip takım taraftarlarının da güvenliğini düşünerek bu biletleri iptal ettik. Bilet satın alanların paraları yanmayacak. Kendilerini tek, tek arayıp konuşacağız. Yapacağımız konuşmalar sonrasında bilet satın aldıkları yerde oturmalarında sakınca görmediklerimizin biletleri kabul edilecek"dedi.

BİLETLAR KAPIŞILDI
FC Kopenhag kulübü yöneticileri biletlerin büyük bir kısmının, daha kuralar çekilmeden önce paket satış yapılması nedeniyle satıldığını belirterek, geri kalan çok az sayıda biletin de kontrollü olarak satışa sunulduğunu bildirdiler. Danimarka'da yaşayan Türkler ise bilet bulamamaktan şikayetçi olarak "bilet ücretleri 1500 kron. Bu parayı vermek istiyoruz ama bilet bulamıyoruz. Çünkü kuradan önce paket halinde bilet satın alanlar sadece 1300 kron ödediler. Paketin içinde bir şampiyonlar ligi maçı ile, FC Kopenhag'ın kendi sahasında oynayacağı maçların ücreti de dahil. Şimdi ne yapacağız bilmiyoruz ama karaborsa da olsa bilet bulup maçı izleyeceğiz. Kopenhag'da daha önce Arsenal'ı yenerek Avrupa şampiyonu olan Galatasaray'ın FC Kopenhag'ı da yeneceğine eminiz"dediler.

31 Ağu 2013 - 13:08 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber