Grosicki mi geliyor

Devre arasında orta sahaya takviye yapmasına kesin gözüyle bakılan Aytemiz Alanyaspor yönetiminin, Polonyalı orta saha oyuncusu Kamil Grosicki ile temas halinde olduğu iddia edildi

ORTA sahada Deniz Vural'ın sezonu kapatmasından sonra alternatifleri azalan teknik direktör Hüseyin Kalpar, yönetimden orta saha için takviye istedi. Kalpar'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Turuncu-Yeşilli yöneticilerin de Fransa Ligue 1 takımlarından Rennes'te forma giyen Kamil Grosicki'yi yakın takibe aldığı iddia edildi. Süper Lig'de hedefe ulaşabilmek için devre arasında takımı güçlendirmek isteyen Aytemiz Alanyaspor yönetiminin, Grosicki dışında birkaç isimle daha temas halinde olduğu öne sürülürken, oyuncunun da Alanyaspor'a sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Süper Lig tecrübesi olan Grosicki, daha önce 3,5 sezon Sivasspor forması giymiş, ardından Rennes'e transfer olmuştu. Sivasspor formasıyla Süper Lig'de 90 ve Türkiye Kupası'nda da 14 maça çıkan Polonyalı oyuncu, bu maçlarda 17 de gol attı. Süper Lig tecrübesi oldukça yüksek olan Grosicki, Fransa ekibinde bu sezon 14 maça çıktı ve 4 gol kaydetti.

09 Ara 2016 - 21:51 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber