Görkemli açılış

Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun 2017 yılı faaliyetinde yer alan ve Alanya'da düzenlenen Büyükler Taekwondo Türkiye Şampiyonası, görkemli bir açılışla başladı

ALANYA'NIN ev sahipliğinde 65 ilden 1600 sporcu, 75 hakem ve 200 antrenörün katılımıyla düzenlenen şampiyonanın açılış seremonisinde Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, sporcular, sporcu yakınları ve diğer davetliler yer aldı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Alanya'mıza gelen bütün sporculara başarılar diliyorum. Bu organizasyonda emeği geçenleri tebrik ediyorum" dedi. Sporculara başarı dilekleri ile sözlerine başlayan Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ise, "Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen 1600 sporcuyu Alanya’mızda ağırlıyoruz. Sizleri Alanya'da görmekten dolayı çok mutluyum. Muhteşem güzelliği bizlere yaşattığınız için sizlere ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Sporcular, barış ve huzur elçileridir. Spor, bizleri her zaman doğru yola sevk eder. Tüm sporculara başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin de Alanya'da olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'ya ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

19 Oca 2017 - 22:57 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber