Gomez'in menajerinden F.Bahçe açıklaması

Fenerbahçeli yöneticiler Milan Kulübü ile Gustavo Gomez için pazarlığa oturdu. Toplantı sonrasında Gomez'in menajeri Paraja açıklamalarda bulundu

FENERBAHÇELİ yöneticiler Milan Kulübü ile Gustavo Gomez için pazarlığa oturdu. Milano'daki kulüp binasında gerçekleşen görüşme yaklaşık bir saat kadar sürdü.

Satın alma opsiyonlu kiralık teklifin masaya konduğu bildirildi. Ancak Milan yönetiminin Fenerbahçe'nin bu teklifini kabul etmediği belirtildi.

Gustavo Gomez'in menajeri Augusto Paraja çıkışta yaptığı açıklamada, "Gustavo takımdan ayrılmıyor. Milan'da kalıyor" dedi.

SOSA İÇİN GİRİŞİMLER DEVAM EDİYOR​

Fenerbahçe'nin Jose Sosa için de girişimleri olduğu, bu görüşmenin ilerleyen saatlerde başka bir yerde gerçekleşebileceği belirtildi.

22 Ağu 2017 - 19:28 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber