Golcü Prijoviç'e dikkat!

ALBİMO Alanyaspor'un pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Boluspor, deplasman maçlarında kendi evinden daha fazla puan topladı. Rakibi, gol yollarında Prijoviç ve Emre sırtlıyor

ALBİMO

Alanyaspor'un pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Boluspor, deplasman maçlarında kendi evinden daha fazla puan topladı. Rakibi, gol yollarında Prijoviç ve Emre sırtlıyor

GOLCÜ PRİJOVİÇ'E DİKKAT!

ALBİMO Alanyaspor'un büyük önem verdiği ve sezonun en önemli maçlarından biri olarak gördüğü deplasmandaki Boluspor maçı öncesi rakibi mercek altına aldık. Boluspor, iç sahada oynadığı 13 maçta 3 galibiyet, 6 beraberlik, 4 yenilgi alarak 15 puan topladı. Boluspor, rakip filelere 17 gol gönderdi, kalesinde 16 gol gördü. PTT 1. Lig’de toplam 35 kez rakip fileleri havalandıran Boluspor'un en golcü isimleri Prijovic ve Emre oldu. Aleksander Prijovic 12, Emre Kılınç 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Boluspor'da İsmail Haktan 4 gol, Kenan Şahin 3 gol, Serkan Yalçın 2 gol ve Ali Dere, Kibong ve Mehmet Kuruoğlu birer golle skora katkı yapan isimler oldular.

6 HAFTADIR KAZANAMIYOR

Boluspor'un 25 haftalık süreçte en çok forma giyen isimleri İshak, Emre ve Prijovic oldu. 3 oyuncu 2 bin dakikanın üstünde sahada yer aldılar. 2014-2015 sezonunda Boluspor hedefini Play-Off olarak belirlerken, takım son 6 haftadır maç kazanamayarak hedeften bir hayli uzaklaştı. Ligde kalan haftalarda yine zorlu bir periyoda girecek olan Boluspor'da İshak 24 maçta 2 bin 160 dakika ile zirvede yer alırken, son maçta yedek soyundurulan Emre 25 karşılaşmada 2 bin 54 dakika görev aldı. Golcü oyuncu Prijovic ise 2 bin 10 dakika ile zirvede yer alan bir başka isim oldu. İlk 5'e baktığımızda Özkan bin 980 dakika, Serkan bin 823 dakika ile bu oyuncuları takip etti.

30 Mar 2015 - 14:23 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber