Gençler galip geldi 1-2

Deplasmanda Akhisar Belediyespor U21 Takımı'na konuk olan Aytemiz Alanyaspor U21, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelede sonunda sahadan 2-1'lik üstünlükle ayrıldı

TFF U21 Ligi 32. hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor, Akhisar Belediye Gençlikspor'a konuk oldu. 33'er puana sahip iki takımın mücadelesine ev sahibi ekip Akhisar daha hızlı başladı. Yeşil siyahlı ekip 24. dakikada bulduğu gol ile maçta 1-0'lık skor üstünlüğünü yakaladı. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci devrede çok daha etkili bir futbol ortaya koyan Aytemiz Alanyaspor'lu oyuncular, 67'de Fırat Tayboğa ile eşitliği yakaladı. Turuncu yeşilliler galibiyet golünü ise 75. dakikada attı. Alanyaspor'un ikinci golü Talha'dan geldi. Mücadelenin kalan dakikalarında rakibine gol şansı tanımayan Alanyaspor U21 takımı, sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Alanyaspor bu galibiyetle puanını 36'ya çıkardı ve 12. sıradaki yerini korudu.

23 May 2017 - 01:08 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber