Galatasaraylı oyuncu kamptan kovuldu

Cagliari, Ontivero'ya "Biz transferi doğru yoldan yaparız. G.Saray'ın futbolcususun. Kampı terket" dedi

GALATASARAY'IN Werder Bremen'e imza atan ve FIFA'lık olduğu Hajrovic'ten sonra Lucas Ontivero da firari çıktı. Cagliari Kulübüne kiralanacağı yönünde Galatasaray'ın resmi bir açıklama yapmadığı Arjantinli oyuncu, İtalyan ekibinin hazırlık kampına katılmak istedi ama ret cevabı aldı. Cagliari Kulübü'nün yöneticisi Maroccu, "Galatasaray ile görüştük ama transfer olmadı. Ontivero bu görüşme bitmeden bizim kampımıza geldi. Kendisine 'Biz transferi doğru yoldan yaparız, sen de gereken neyse onu yap. Galatasaray'ın futbolcusuyken bizim kampa katılamazsın' dedik ve yolladık" diye konuştu.
Resmi imza yokken Cagliari kampına giden ve İstanbul'a geri gönderilen Ontivero'nun Avrupa Birliği pasaportu olmadığı için Serie A kulübü tarafından istenmediği öğrenildi.
KAYNAK: SABAH

23 Tem 2014 - 10:54 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber