Galatasaray’ın hazırlık maçında sürpriz isim

Yeni sezon hazırlıklarını Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de sürdüren Galatasaray, oynadığı hazırlık maçında Honved’i 2-1 mağlup etti

YENİ sezon hazırlıklarını Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de sürdüren Galatasaray, oynadığı hazırlık maçında Honved’i 2-1 mağlup etti.
Budapeşte Bozsik Stadı’nda Macaristan 1. Lig ekibi Honved ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, rakibini Burak Yılmaz’ın golleriyle 2-1 yendi. Mücadeleyi Galatasaray’ın eski teknik direktörü Roberto Mancini de takip etti. Maçı tribünden izleyen Mancini, maç öncesinde ise sarı-kırmızılı oyuncuları soyunma odasında ziyaret etti. Maçı takip eden Macaristan’ın Türkiye Büyükelçisi Şakir Fakılı da karşılaşmayı takip ettiği protokol tribününe Türk Bayrağı astı.
Karşılaşmanın ilk yarısı Galatasaray’ın üstünlüğü ile geçti. Devre boyunca gol arayan sarı-kırmızılı oyuncular 36. dakikada Burak Yılmaz ile güldü. Olcan Adın’ın ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Burak Yılmaz takımını öne geçiren golü kaydetti. Maçın ilk yarısı 1-0’lık Galatasaray üstünlüğü ile tamamlandı.
Mücadelenin ikinci yarısında Galatasaray farkı açtı. 50. dakikada kullanılan penaltıda Burak Yılmaz takımının ve kendisinin 2. golünü kaydetti. (2-0) Fakat ev sahibi takım bu dakikadan sonra oyuna ağırlığını koymaya başladı. Girdiği birkaç gol pozisyonunu değerlendiremeyen Honved, 90. dakikada Richard Vernes ile ağları havalandırmayı başardı. (2-1) Mücadele Galatasaray’ın 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.
(İHA)

27 Tem 2014 - 22:24 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber