Galatasaray resmen açıkladı! Flaş Sabri Sarıoğlu kararı

Deneyimli futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun, bu sezon 15 maçta ilk 11'de veya 20 maçta forma giymesi halinde, sözleşmesinin otomatik olarak 2016-2017 sezonu sonuna kadar uzama opsiyonu iptal edildi

GALATASARAY Kulübü, emektar futbolcu Sabri Sarıoğlu ile sezon başında imzalanan ve taraftarların sert tepkisine neden olan sözleşmenin içeriğini değiştirdi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Profesyonel futbolcumuz Sabri Sarıoğlu ile şirketimiz arasında 1+1 sezon olarak imzalanan sözleşmenin, oyuncunun sezon içinde belli maç sayısına ulaşması halinde otomatik olarak uzama opsiyonu karşılıklı varılan mutabakat çerçevesinde iptal edilmiştir.

Altyapıdan yola çıkan, en zor zamanlarda kaptanlık pazubandını taşıyan ve her şart altında Galatasaray için terinin son damlasına kadar savaşan oyuncumuza, sergilediği Galatasaraylılık duruşundan ötürü teşekkür ederiz. Kendisinin geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde da bu forma ve arma için elinden gelenin en iyisini yapacağına olan inancımız tamdır."

'İLK 11'DE 15 MAÇ VEYA 20 MAÇTA FİİLEN OYNAMA' ŞARTI

Sezon başında 4.5 milyon TL garanti ve 45 bin TL maç başı ücret karşılığında 1+1 yıllık sözleşme yenileyen Sabri Sarıoğlu'nun mukavelesinde, "15 maçta ilk 11'de yer alır veya 20 maçta fiilen oynarsa opsiyon devreye girer" maddesi bulunuyordu.

04 Ara 2015 - 11:44 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber