Galatasaray'da Emre Akbaba ısrarı

Süper Lig devi Galatasaray'ın Alanyaspor'un yıldız futbolcusu Emre Akbaba'ya kancayı taktığı ve sarı kırmızılı ekibin teknik patronu İgor Tudor'un da genç futbolcuyu ısrarla istediği iddia edildi

GALATASARAY'DA Selçuk İnan, Tolga Ciğerci ve De Jong’dan oluşan orta saha alternatiflerini yetersiz gören teknik direktör Igor Tudor'un, bu bölgeye mutlaka genç bir isim istediği ve yöneticilere Emre Akbaba'yı istediğini söylediği iddia edildi. Fanatik'te yer alan haberde, iç piyasada Hırvat çalıştırıcının en beğendiği isimlerin başında Alanyaspor’lu Emre Akbaba'nın geldiği yazıldı. Haberde yıldız oyuncunun çok iyi bir sezon geçirdiği ve 24 lig maçında 6 gol, 5 asistlik bir istatistik yakalayan Emre için menajerler vasıtasıyla girişimlerin başladığı öne sürüldü. Haberde ayrıca, Galatasaray'ın Trabzonspor'un da gündeminde olan 24 yaşındaki başarılı oyuncu konusunda elini çabuk tutacağına yer verildi. Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu önceki gün açıklama yapmış ve Emre Akbaba için Galatasaray'dan kendilerine herhangi bir teklif gelmediğini söylemişti.

28 Mar 2017 - 00:10 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber