Galatasaray, Çalhanoğlu'nu açıkladı

G.Saray, Türk yıldızı açıkladı!.. Galatasaray İdari Menajeri Cenk Ergün, İtalya'da transfer gündemleri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu

GALATASARAY

İdari Menajeri Cenk Ergün, İtalya'da yapılan Wyscout Forum'a katıldı ve gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Hamburg'un milli yıldızı Hakan Çalhanoğlu ile ilgilendiklerini açıkladı. Hamburg'dan ayrılmak istediğini açıklayan yetenekli oyuncunun yüksek bir bonservis bedeli olduğunu vurgulayan Ergün, "Hakan'ı çok beğeniyoruz, muhteşem bir oyuncu. Anak sözleşmesinde oldukça yüksek bir serbest kalma maddesi var. Onu almak kolay olmayacak" ifadelerini kullandı.

MANCINI TAKIMDAN AYRILACAK MI?

Mancini'nin takımda kalacağını vurgulayan menajer, "Kulüp Mancini'den memnun, çünkü o sezon öncesi kampına katılmadan, takımla çok fazla zaman geçiremeden ve istediği oyunculara sahip olmadan Türkiye Kupası'nı kazandı ve Şampiyonlar Ligi'nde doğrudan gitmemizi sağlamayı da başardı. Galatasaray kesinlikle geleceğini Mancini ile planlıyor. İtalya'da ayrılacağı yönünde yazılanlar doğru değil" diye konuştu.

"ÖNCELİĞİMİZ TÜRK OYUNCULAR"

Yabancı kontenjanının düşecek olması nedeniyle transferde Türk isimlere yöneleceklerini söyleyen Cenk Ergün, "Önümüzdeki yıl Türkiye'de 8 yabancı oynatabileceksiniz ve bunların 5'i sahada olurken, 3 tanesi kulübede yer alacak. Şu anda 11 tane yabancımız var sözleşmeli. Bu yüzden trasferde önceliğimiz Türk oyuncular" dedi.

DROGBA, JUVENTUS'A GİDEBİLİR

Sözleşmesi sona eren Drogba'nın, ismi anılan Juventus ile görüşmeler yaptığını bildiğini söyleyen idareci, "Didier ile geçtiğimiz günlerde konuştum. Ailesinin kararında büyük bir önem taşıdığını biliyorum. Juventus şu anda ihtimaller içinde var" şeklinde yorum yaptı.

"SNEIJDER'E BAZI TEKLİFLER VAR"

Bu sezon kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçiren Sneijder'e teklifler olduğunu belirten yönetici, "Galatasaray önümüzdeki sezon Sneijder'i kadroda tutmak istiyor. Bazı teklifler var. Ancak büyük rakamlar gelse bile biz onu takımda tutmak istiyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.
(Sporx)

22 May 2014 - 17:30 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber