Galatasaray 19 günde 6 milyon TL kaybetti

Galatasaray, 19 gün içinde çıktığı 3 resmi maçta taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatamadı. Sarı-kırmızılılar, bu periyotta 6 milyon TL kaybetti

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında dün sahasında Antalyaspor ile karşılaşan Galatasaray, sahadan 3-3'lük eşitlikle ayrılarak kötü gidişatını sürdürdü. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesinin ardından çıktığı ilk maçında puan kaybı yaşayan Aslan, son 3 resmi maçtır galibiyete hasret.

19 GÜNDÜR GALİP GELEMİYOR

Ligin 10. haftasında Eskişehirspor'u 4-0'lık farklı bir skorla mağlup eden Galatasaray, bu karşılaşmanın ardından UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı Benfica mücadelesinde rakibine 2-1'lik skorla boyun eğdi. Ardından Çaykur Rizespor deplasmanına çıkan sarı-kırmızılı takım, son dakikalarda yediği gollerle sahadan puansız ayrıldı. Bu müsabakanın ardından milli maçlar sebebiyle lige verilen arada teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Aslan, kaleci antrenörü Taffarel yönetiminde çıktığı Antalyaspor müsabakasında da istediğini alamadı. Taraftarı önünde oynadığı mücadelede 3 kez öne geçmesine rağmen sahadan 1 puan ile ayrılan 'Cimbom', taraftarlarına 19 gündür galibiyet sevinci yaşatamıyor.

6 MİLYON TL KAYBETTİ

Bu periyotta Devler Ligi'nde aldığı Benfica yenilgisiyle 1.5 milyon Euro (4.5 milyon TL) kaybeden sarı-kırmızılı takım, ligde Çaykur Rizespor ve Antalyaspor maçlarında yaşadığı puan kayıpları ile de 1.5 milyon TL'yi kasasına koyamadı. 19 günde toplamda 6 milyon TL kayıp yaşayan sarı-kırmızılıları zorlu bir fikstür de bekliyor.

20 GÜNDE 5 ZORLU MAÇ

Hamza Hamzaoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük koltuğu için arayışlarını sürdüren Galatasaray'ı 20 günde 5 zorlu maç bekliyor. Devler Ligi'nde önümüzdeki hafta zorlu Atletico Madrid deplasmanına çıkacak olan Aslan, ardından Süper Lig'de Kasımpaşa'ya konuk olacak. Bu karşılaşmanın ardından sahasında Bursaspor'u konuk edecek olan 'Cimbom', Devler Ligi'nin son haftasında yine Türk Telekom Arena'da Kazakistan temsilcisi Astana ile karşılaşacak.

22 Kas 2015 - 15:06 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber