Finale yer aranıyor

GARANTİ Plaj Futbolu Ligi Süper Final organizasyonu için başvurular başladı.

Garanti Plaj Futbolu Ligi Süper Final organizasyonu 24 takımın katılımı ile 20 Eylül - 26 Eylül 2010 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Süper final organizasyonunu düzenlemek isteyen belediyelerin 27 Ağustos tarihine kadar  Belediye Teklifi Kontrol Listesi ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurmaları gerekiyor. Süper final organizasyonu düzenlemek isteyen belediyelerin sahanın şehir merkezine yakınlığı, güvenlik, tanıtım ve yayın konusundaki kriterleri yerine getirmeleri istendi. Garanti Plaj Futbolu Ligi Süper Final organizasyonu başvuru koşulları ve düzenleme esasları ile ilgili bilgiler Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi web sitesinde de yayınlanıyor. 6-8 Ağustos tarihleri arasında oynanan Alanya etabını "Utopia World Alanya" birinci olarak tamamlamıştı.

#

14 Ağu 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber