Final maçı dev ekranda

PTT 1. Lig'de haftanın en önemli mücadelesi olan Multigroup Alanyaspor - Giresun maçı için Alanya Belediyesi dev ekran kurduracak. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu önemli mücadeleyi hep beraber izlemek için tüm Alanya halkını Cumartesi günü Alanya Belediye Binası arkasına davet etti

MULTİGROUP Alanyaspor’un Giresunspor oynayacağı son hafta maçı Alanya Belediye Binası arkasında Başkan Yücel’in kurduracağı dev ekranda izlenecek. Alanyaspor taraftar grubu temsilcileri Osman Tunç, Arif Çakmak ve Fatih Aslan, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ve Spor Müdürü Levent Uğur ile birlikte Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret ettiler. Alanyaspor taraftarları Başkan Yücel’den Alanyaspor’un deplasmanda oynayacağı maç için Alanya Belediye Binası arkasına dev ekranda maç izlemek istediklerini dile getirdiler. Başkan Yücel taraftarların isteğini kabul etti. Ayrıca Giresun deplasmanına gitmek isteyen taraftarlara iki otobüs sözü verdi.

'ALANYA COŞKUYA HAZIR OLSUN'
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Multigroup Alanyaspor'umuz hafta sonunda kader maçına çıkacak. Giresunspor ile yapılacak olan mücadeleyi halkımızla beraber izlemek istiyoruz. Deplasmana gidemeyen taraftarlarımız ve tüm halkımız için Alanya Belediye Binası arkasında dev ekran kurduracağız. Cumartesi 19.00'da şampiyonluk coşkusunu yaşamak için tüm Alanyalıları bekliyoruz" dedi.

10 May 2016 - 20:52 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber