Filede çifte galibiyet

Antalya’da yapılan grup maçlarından birinci olarak çıkan Alanya Belediyesi Küçük Kızlar Voleybol Takımı, katıldığı 4’lü finallerde Finike GSK Spor’u 3-0 mağlup etti

ALANYA Belediyespor Küçük Kızlar ve Yıldızlar Voleybol Takımı geçen hafta Antalya DSİ Voleybol takımıyla yaptığı final maçını 3-0 kazanarak gruptan birinci olarak çıkmayı başarmıştı.  Bu hafta da Antalya Finikespor’la oynayan Küçük Kızlar Voleybol Takımı, bu maçı da 3-0 kazandı.

İlk dördü garantileyen ve şu anda Play-Off maçları oynayan Alanya Belediyespor Bayan Yıldız Voleybol Takımı da hafta sonu Antalya DSİ Spor’la yaptığı karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Her iki takımı da kutlayan Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, "Belediyespor olarak her dalda emin adımlarla hedeflerimize yürüyoruz. Oyuncularımın hepsini tek tek tebrik ederim" dedi.

#

24 Şub 2016 - 00:39 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber