Fenerbahçe'nin futboluna Şevket Çoruh bile dayanamadı

Ünlü sinema yıldızı Şevket Çoruh, dün oynanan Krasnodar - Fenerbahçe maçında sarı lacivertli ekibin oynadığı futbola büyük tepki gösterdi ve sosyal medya hesabından ağır paylaşım yaptı

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu’nda Krasnodar deplasmanında etkisiz bir futbolla 1-0 yenilen Fenerbahçe’de oynana futbola tepki büyüktü… Taraftarlar sosyal medyada isyan ederken, aktör Şevket Çoruh da Twitter’dan büyük tepki gösterdi.Twitter’da aktif olan Çoruh, oynanan futbola isyan ederken küfür etti! Şevket Çoruh attığı tweet’te, “21. yüzyıl itibarıyla 200’ün üzerinde ülkede 250 milyonu aşkın oyuncu tarafından oynanmakta olan Futbolun en kötü mücadelesini izliyorum…” dedi.

17 Şub 2017 - 10:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber