Fenerbahçe için acı reçeteyi yazdı

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, dün oynanan FB-TS maçının ardından "Barut gibi bir taraftar var şu anda. Fenerbahçe'yi zor bir sezon bekliyor." dedi

FUTBOL yorumcusu  Rıdvan Dilmen,  Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2-2 berabere tamamlanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçını değerlendirdi.

İşte  Rıdvan Dilmen'in yorumu:

"Sezonun nasıl geçeceğinin bir göstergesiydi bu 2 hafta. Deplasmanda tek kazanan takım Galatasaray. 2 maçta 6 puan alan tek takımın olması enteresan geldi bana. Normalde en az 2-3 takım olurdu herhalde…"

"75 PUAN ŞAMPİYONLUĞA YETER"

"Kadro olarak çok sirkülasyon oldu. Hep kapalı kutu, bilmediğimiz oyuncular. Savunma anlayışları pek değil, hücumda yetenekli oyuncular var. Puan barajının şampiyonluğa oynayacak takım dışında düşük olacağını düşünüyorum. 75 puanın şampiyonluğa yeteceğini düşünüyorum."

"BÖYLE MAÇLAR SERT OLUR"

" Fenerbahçe -4 puanla başladı. 44 tane faul oldu maçta. Buna rağmen kart sayısı düşük oldu. Hakem eleştirisi olarak söylemiyorum. Bu maç çok sert bir maçtı. Zaten böyle maçlar sert ve temaslı maçlar olur."

" Trabzonspor iki kez taktiksel değişikliğe gitti.  Fenerbahçe ise hemen hemen 3 kez değişiklik yaptı. Çok ısrardan vazgeçip Soldado'nun üzerinde durulmalı. Dirar ortalama bir futbolcu. Aatıf formayı istiyor gibi görünüyor. Aatıf satılmak üzere bir oyuncu iken bugün olabilir diyorsak, bu da  Fenerbahçe'nin planlaması hakkında bize bilgi veriyor."

"FENERBAHÇE'Yİ ZOR SEZON BEKLİYOR"

"Barut gibi bir taraftar var şu anda. Ozan ağzında kuş tutsa ilk tacı attığında yuhalanacak. Volkan'a tribünlerde tepki var. Geçtiğimiz yıllardan gelen birikim var. Bakacak, biz iki  Galatasaray 6 diyecekler.  Fenerbahçe'yi zor bir sezon bekliyor."

"Hayatında futbol maçına gitmemiş, zaman zaman televizyon izleyen insanlar Josef ve  Mehmet Topal'dan sıkıldılar."

"LİGDE İKİNCİ MAÇINA SANTRFORSUZ ÇIKIYORSUN"

"Fernandao, Ahmethan,  Van Persie, Soldado… Ağustos'un sonunda ön eleme oynamışsın, iki lig maçı oynamışsın, ligde ikinci maçına santrforsuz çıkıyorsun.  Galatasaray martta, nisanda bitirmiş transferi, 3 santrforu var  Fenerbahçe'nin defolu…"

21 Ağu 2017 - 10:22 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber