Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları sürüyor

Sarı-lacivertli takımda, 4 Temmuz'a kadar izinli olan Ozan Tufan akşam antrenmanına katıldı

FENERBAHÇEFutbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını akşam antrenmanıyla sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana, A Milli Takım kadrosunda bulunduğu için 4 Temmuz Salı gününe kadar izinli olan Ozan Tufan'ın da katıldığı belirtildi. Ozan'ın, takıma erken katılma konusunda Aykut Kocaman'dan izin alarak idmanda yer aldığı aktarıldı.

Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanın, top kapma ve pas çalışması ile devam ettiği, çift kale maçla tamamlandığı bildirildi.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek.

28 Haz 2017 - 22:29 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber